KATOLYSIKS FORLAG

er en spritny aktør på forlagsscenen grundlagt i 2018 af digter Tobias Larsen, statskundskaber Kasper Nielsen og fotokunstner og grafiker Silla Simone.

Forlaget ønsker at dyrke den håndlavede, unikke, skrøbelige og rå æstetik i alt, hvad vi gør.  

Dette kommer først og fremmest til ud tryk ved, at vi specialiserer os i at producere 100% håndlavede bøger, udgivet i ganske små, nummererede oplag. Vi prioriterer kvaliteten af materialer og et originalt grafisk såvel som fysisk udtryk således, at den enkelte fysiske bog bliver et kunstværk i sig selv –  allerede før læsningen er begyndt. 
 

Det rå udtryk dyrkes desuden også i bøgernes indhold, der hverken er overredigeret eller komplet. Konceptet udspringer fra Tobias Larsens idé om, og tidligere produktion af, såkaldte ’ep-bøger. Dette er bøger, der ikke kan betragtes som færdige værker. Det er tekstsamlinger, der enten ikke kunne puttes ind i et større værk eller som ikke i sig selv har tilstrækkelig tematisk ballast til at bære en stor udgivelse, men samtidig er for stærke, unikke, sjove, interessante eller vilde til ikke at komme ud i verden. 
 

Det er sådanne bøger, vi ønsker at udgive. Ja, og ikke kun bøger. Katolysiks Forlag startede i sin tid som et pladeselskab og vi ønsker stadig også at udgive musik, lige såvel som fotografi, tegning eller hvad det nu måtte være – særligt gerne hybrider! Så længe der er tale om korte rå udvalg, der ville klæde sig i forlagets stil.

 

Alle vores udgivelser kan købes ved at skrive en mail til katolysik(at)gmail.com, hvorefter vi sender værkerne direkte til Jeres adresse. De vil desuden altid være til salg til vores arrangementer. 

Som udgangspunkt ønsker vi at udgive materiale fra kunstnere, der allerede udgiver andetsteds, men ligger du inde med noget litteratur, musik eller kunst, som du synes kunne passe godt ind på vores forlag er du velkommen til at sende en beskrivelse af din idé og evt. en materialeprøve til katolysik(at)gmail.com. Så vender vi tilbage.

  • Facebook
  • Instagram